Gulvafhøvling

Gulvafhøvling og afhøvling af trægulve. Gulvafhøvling er en af de mest effektive former for behandlinger af ældre medtagne trægulve. Ved en gulvafhøvling benyttes en kraftig og professionel maskine, der fjerner lag efter lag af gulvets overflade, til man til sidst når ned til det helt friske træ et par millimeter under den gamle slidt og grimme lak eller maling.

Billig gulvafhøvling priser

Gulvafhøvlingen betyder på den måde også, at gulvet nu bliver jævnt og glat og fri for ridser, hak og ujævne gulvplanker. Derefter kan vi med fordel give trægulvet en gulvbehandling. Her findes forskellige muligheder, som kan vælges afhængig af krav til holdbarhed og slidstyrke:

  • Oliebehandling
  • Polishbehandling
  • Bejdsning
  • Sæbebehandling
  • Lakbehandling
  • Ludbehandling
  • Voksbehandling

Få helt nye gulve på basis af de gamle

Har du derfor gamle gulve, der ikke så gerne tåler dagens lys, så kan vi gøre dem smukke igen, så gulvene igen fremhæver huset og dine møbler. Forestil dig lyse og rengørings venlige gulve i hele huset- det kan vi sørge for at du får.

Gulvafhøvling og gulvbehandling efter ønske. Afhøvling og afslibning af trægulve

Afhøvling af trægulve

Du skal bare udfylde vores kontaktskema, så ringer vi så hurtigt som muligt til dig og aftaler en tid, hvor vi kan kigge lidt nærmere på, hvordan dine gulve har det, og hvilke typer af maskiner, vi skal tage med, hvis du overlader opgaven til os.

Gulvafhøvling over hele Sjælland

Vi kører over hele Sjælland og har mange års erfaring fra branchen, så vi ved alt om gulve, og det vi ikke ved, kunne vi godt tænke os at få at vide.

Når vi har set på dine gulve og hørt dig, om dørtrin og trapper også skal have en tur, så sender vi dig efter et par dage et godt tilbud, som du kan tage stilling til.

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 0 (from 0 votes)

Én kommentar til “Gulvafhøvling”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.